Kafé og lunsjsted på dagtid med kaffe, brus og te, hjemmelagde smoothies, nylagde salater og sandwicher, deilige kaker og ferske croissanter.

På kveldstid er Cafe Sør en av Oslos mest omfattende cocktailbarer med hovedvekt på ferske bær og frukter. Fra mandag til lørdag er det DJs bak platespillerne, som står for behagelig musikk på ukedagene og klubb med variert musikk i helgene. På søndager har vi jamsession.

Vi åpnet i 1999 og holder til i Torggata 11, rett ved Youngstorget. På dagtid tilbyr vi kaffe, med espresso fra Grünerløkka Kaffehus og et godt utvalg te. Vi har enkel matservering; sandwich/salat og vårruller. Ferske, deilige kaker har vi også! På kveldstid byr vi på spennende smaksopplevelser på drinkfronten, vi serverer både klassiske og egenkomponerte cocktails. DJ hver kveld og en avslappet og uhøytidelig atmosfære.

Cafe Sør har mange koselige kroker, gamle sofaer og forskjellige sittegrupper. Høydeforskjeller og trapper, stemningslys, mursteinsvegger og mosaikkdetaljer. På veggene henger store malerier og mindre bilder.

Hver søndag har vi også søndagsjam med husbandet vårt.

Mulig å reservere bord, Mulig å komme uten forhåndsreservering, Egnet for grupper, barnevennlig, takeaway og uteservering

Velkommen! Hilsen alle oss på Café Sør

Café Sør (the name means Café South) is a relaxed café during day time, with a selection of coffees and teas, and various soft drinks. If you want a bite to eat, we serve fresh salads and tasty sandwiches, hot soup of the day, as well as delicious cakes and freshly baked croissants. At night Café Sør turns into one of Oslo’s vibrant cocktail bars, with emphasis on fresh berries and fruits. Every night, you find a Dj behind the turn-tables.