SUNDAY WORLD PRESENTERER:
Son Clave

MUSIKERE:
Patricia Morales - vokal
Torbjørn Sandvik - gitar/tres
Alejandro Gispert - kontrabass
Eduardo Cedeño - perkusjon

Son Clave er en kvartett bestående av vokal, gitar, kontrabass og perkusjon. Som en av de få profesjonelle kubanske bandene i Norge, representerer de Cuba på en kultivert og elegant måte, med det beste av tradisjonell cubansk musikk, klassiske sanger av boleros, Cha-cha-cha, guaracha, salsa og son.

Patricia Morales er en ekstraordinær sanger opprinnelig fra Havana, Cuba. Hun er involvert i flere musikkprosjekter i Norge, blant annet større samarbeid mellom profesjonelle latinske band og klassiske orkestre.

Alejandro Gispert og Torbjørn Sandvik er Samspillmedlemmer.

Gratis inngang

Jam med husbandet Shady Collective fra 21.00 -->

Sunday World er et samarbeid mellom Samspill og Cafe Sør.

Støttet av: Oslo Kommune og Norsk Kulturråd

Design: PARAPLY