Cafè Sør er kjempe stolte av å presentere 3 fantastiske artister, som skal spille hos oss på lørdagen. Du er hjertelig velkommen!

20:00 - 20:45 Kefeider
Kefeider er soloprosjektet til Vetle Løvgaard; en smånervøs fyr med et temperament som gjør at han gir blaffen i sin skjørhet. Låtene skal helst ikke være for lange og helst ha et deilig refreng som får deg til å lure: hvor har jeg hørt dette før?

12. oktober ble hans første offisielle singel "Raven for a dove" sluppet på plateselskapet High Ten. Den kapret en plass på "New Music Friday" hos Spotify og ble spilt på P3, Radio Nova og listet på Ordentlig Radio. Kefeider har vært anbefalt på Urørt og vært med i NRK sin TV-serie "Unge Lovende", samt P3-podcasten "Natt til Lørdag».

Kefeiders første EP «Since You Asked» slippes 22. februar. Leslie Feist og Daughter har sunget ekstremt mye inn i ørene til Løvgaard mens låtene på EP’en ble til, men hiv inn litt Jack White og Justin Vernon så nærmer det seg. Alt i alt består plata av fem låter som svinger mellom americana og surf, med sterke hint til både rock og indie.

21:00 - 21: 45 Lenea
Er vokalist, låtskriver og frontfigur. Lenea er et forholdsvis nyoppstartet ensemble. Deres første spillejobb sammen, var support for Adam Douglas juni 2018.

Lenea befinner seg i et landskap der fengende pop-hooks møter goodfeel soul og funk

22:00 - 22:45 Chakras Music
I 2011 samlet trommeslager, vokalist og komponist: Lius Machado, en gruppe musikere og formet prosjektet: Chakras. Sammen har de laget mye mer enn bare fengende musikk: de har skapt Chakras Sound and Good Vibrations.

Chakras har opptrådt på en rekke profilerte scener og festivaler, bl.a.: One Love Music Festival Oslo, Rockefeller, Blå og Minho Reggae Festival i Spania.

Bandets solide rytmer, groovy bass-linjer, melodiske blåse-arr og positive vibes etterlater publikum i en lykkesalig rus med ønske om mer!

Cc: Gratis
Id: 20-år