SUNDAY WORLD PRESENTERER:
LILJA: HJEM TIL VERDEN

MUSIKERE:
Oddrun Jonsdottir Lilja: vokal og gitar
Mariama Ndure: vokal
Martin Morland: bass
Ivar Myrset: trommer

Oddrun Lilja Jonsdottir er kjent som gitarist og vokalist i Moksha, Bugge Wesseltofts New Conception of Jazz og Frode Haltlis Avant Folk. Etter å ha samarbeidet med tradisjonsmusikere og artister verden rundt, har hun nå skrevet verket «LILJA:hjem til verden». Verket består av ti komposisjoner, hvor hver av dem bærer navn etter en by hun har besøkt for å samarbeide med lokale musikere og artister. Inspirasjon fra reisene og kunnskap om folkemusikk fra ulike deler av verden veves sammen med tekster om tilhørighet, livet og verden sett fra komponistens perspektiv. Elementer fra eldgamle tradisjoner fra hele verden flettes inn i et moderne rytmisk lydbilde preget av lekenhet, virtuositet og spilleglede.
Lilja inviterer publikum inn i en verden hvor vi kan føle oss hjemme uavhengig av hvor vi befinner oss.

Kathmandu//NewYork//Bagamoyo//Kolkata//Paris//Casablanca//
Tyr//Mekelle//Nairobi//Reykjavik

Oddrun Lilja er Samspillmedlem.

Gratis inngang

Jam med husbandet Shady Collective fra 21.00 -->

Sunday World er et samarbeid mellom Samspill og Cafe Sør.

Støttet av: Oslo Kommune og Norsk Kulturråd

Design: PARAPLY