Kaveh Mahmudiyan og Jo Berger Myhre
Kaveh Mahmudiyan er en norsk-iransk perkusjonist, med det tradisjonelle iranske slagverkinstrumentet tombak som hovedinstrument. Han har samarbeidet og spilt sammen med mange toneangivende musikere, komponister og vokalister både nasjonalt og internasjonalt, blant andre Bugge Wesseltoft og de verdenskjente iranske musikerene Dariush Talai og Hamid Motebassem. Som utøver jobber Mahmudiyan for det meste innenfor musikalske sjangere som jazz og iransk tradisjonell musikk og komponerer dessuten mye for tombak.

Jo Berger Myhre (f. Oslo 1984) har sin bakgrunn fra den kreative norske musikkscenen der han de siste 10 årene har spilt bass med bl.a. Susanna, Solveig Slettahjell, Frida Ånnevik, Torgeir Vassvik, Mariam the Believer og sitt eget band Splashgirl som har utgitt seks plater og turnert over hele verden. 
I 2017 kom Jo´s første album i eget navn, duosamarbeidet "The Third Script" med Ólafur Björn Ólafsson. Albumet ble nominert til Spellemann i åpen klasse.Jo har studert kontrabass og improvisasjonsmusikk ved Norges Musikkhøgskole, i tillegg til privattimer i kamancheh og persisk musikk hos Zhubin Kalhor i Iran.