Lørdag 11.august, har vi vært så heldige å få besøk av selveste Madampurpur, som skal holde et forrykende burlesque show. 

Om burlesk

Burlesk er opprinnelig en betegnelse på en grovkornet komedie. Ordet burlesque betyr egentlig opp-ned, og sjangeren handler ofte om å snu sosiale normer på hodet. Kroppen og livet skal hylles. Det kan være mye hud på et burleskshow, men til forskjell fra striptease blir burlesk preget av mye moro og referanser til gammel vaudeville. 

Burleskartisten Madam purpur

Er en spennede og leken burlesqueartist
Som holder til i Oslo , Og her har hun hatt show på flere scener i blandt annet: Elsker, smelteverket, kulturhuset og teaterkjelleren. Hun har flere ganger hatt show sammen med fifipresents og deres crew og kikisburleyq med kiki chérie spissen. Under fjordårets første «Oslo Burlesque festival» produsert av Flora F. Ellatio og Fifi von Tassel, opptrådte hun den første kvelden. 
Hun er et sjarmtroll med sjelen utenpå kroppen. Hun kombinerer det å være sexy og folkelig på en ny og kreativ måte, og har mange forskjellige ansikter som tar deg rett inn i en verden av fjær, diamanter men også lek gøy eller fullt alvor. Stilen hennes er variert og spennende , med en mix av cabaret, neo-burlesque, og klassisk burlesque.

Vi gleder oss!

CC: Gratis
ID: 20-år
Velkommen ♥