SUNDAY WORLD PRESENTERER: 
SARAH-JANE SUMMERS

Sarah-Jane er en ekstremt allsidig, fritt-tenkende og lidenskapelig musiker, samt en av Europas fremste felespillere. I tillegg til å være en tradisjonsbærer av den gamle skotske felestilen, arbeider hun også med improvisasjon og eksperimentell musikk. Begge hennes plater med Summers/Silvola har mottatt den prestisjetunge Top of the World statusen fra Songlines. Hun har nylig gitt ut to kritikerroste og ekstremt forskjellige soloplater: SOLO - skotsk og norsk tradisjonsmusikk - og den eksperimentelle VIRR, som var Album of the Year 2017 på BBC Radio 3s Late Junction.

"magnificent...absolute masters of their instruments" (Songlines)
“dazzling folk virtuoso” (The Strad)

www.sarah-janesummers.com

MUSIKERE:
Sarah-Jane Summers - fele
Juhani Silvola - el- og akustisk gitar 
Martin Langlie - trommer og elektronikk

Sarah-Jane Summers er medlem hos Samspill.

Gratis inngang

Jam med husbandet Shady Collective fra 21.00 -->

Sunday World er et samarbeid mellom Samspill og Cafe Sør.

Støttet av: Oslo Kommune og Norsk Kulturråd