I 2016 gav indiebandet Herr pedersen ut sin debutplate ”10% Magi”, på FAJo Music Records. Singelen ”Muse” fra denne plata ble listet på flere radiostasjoner rundt om i Norge, blant annet på Ordentlig Radio og Radio Riks, og den ble sammenliknet med navn som Dum Dum Boys og De Lillos. 

09. September 2017 gir de ut sitt andre album, ”Mellom Linjene”, også på FAJo Music Records. I den forbindelse spiller de releasekonsert på Cafe Sør 07. September, og låtene vil gjøres tilgjengelig digitalt fra den datoen. Fra denne plata finner du singelen ”Ser deg ikke” på alle digitale plattformer, samt musikkvideo på Youtube. Herr Pedersen har etterhvert utviklet seg til ett velsmurt livemaskineri som det kan være vel verdt å få med seg. Denne kvelden vil de spille albumet ”Mellom linjene” i sin helhet. 

Musikk: https://open.spotify.com/artist/2VeGv4NwSZDwjRUT0pYcHw

Video: https://www.youtube.com/watch?v=oc88U3ihHA4

------------------------------------------------------------------------------------------

Bipolar Superstar 
Det verste musikere vet er å avlyse konserter, men på grunn av en MANI måtte vokalist Stig kaste inn håndkleet tidligere i år. Nå er Bipolar Superstar-gjengen klare for å gjøre dette godt igjen ved å slippe løs galskapen sin på Cafe Sør 7.september. 
Konserten er GRATIS.

Bipolar Superstar er et band med røttene godt plantet i rocken og med tekster som treffer deg rett i hjertet. I tillegg har de en vokalist med dansemoves som ingen helt vet hvor kommer fra. Tekstene handler om alt fra å gå på trynet og reise seg opp igjen, til ren kjærlighet.

www.facebook.com/bipolarsuperstar
Nye singler på Spotify (og alle de andre) https://open.spotify.com/artist/2luOsV8r2I0lzdTLpgSG0H
Musikkvideo:
https://www.youtube.com/watch?v=gfX0H-yB6Vc
intervju med Stig
https://www.youtube.com/watch?v=AfZMDxlGB8Y

ID: 20-år
CC: Gratis
Velkommen!