THE CUBAN ELECTRUM PROJECT ble etablert i 2015 som en del av Live Electronics - studiet ved Norges Musikkhøgskole. Bandet søker kontinuerlig etter rytmer og lyder som kan ta lytteren til nye steder i tid og rom, ved å kombinere afrokubansk folkemusikk med jazz, electronics, hip hop, og R&B. 

THE CUBAN ELECTRUM PROJECT skaper utradisjonelle kombinasjoner av den afrocubanske musikkulturen og viser publikum at cubansk musikk ikke bare er salsa, men har røtter som stikker dypt ned i den cubanske folkesjela. Samtidig fusjonerer de dette med mer moderne former for musikkuttrykk. 

MUSIKERE:
Emma Augustsson - vokal
Aksel Westlund - gitar
Tancred Høyerdahl - trompet
Audun Øksendal - trombone
Geir Johansen - trommer
Eduardo Cedeño - congas
Alejandro Gispert - bass

Etter konserten er det JAM med husbandet Shady Collective
(Starter: 21.00 -->)

CC: Gratis

SUNDAY WORLD er et samarbeid mellom Cafe Sør/Uhørt og Samspill International Music Network.