Endelig er det klart for et nytt Musikk på Sør, å er det sommer og det digger vi! Det er satt sammen et flott program med litt diverse sjangere og noe for enhver smak.

Ta med deg en venn eller flere, nyt sommeren i Oslo og nydelig musikk.
Tirsdag 8.august
Ready or not - heit salsakveld. Konseptet går hver tirsdag hele året.

Onsdag 9.august
21:00 - 21: 45 Glass Club - Glass Club spiller sløy pop-rock man kan vibbe til. Mye lyd fra de tre på scenen med melodier i fokus. Inspirasjon trekkes fra Joy Division, Abba, og generell mild dooming.
Musikk: http://bit.ly/demot0g

22:00 - 22:45 Sweet Nothing - Sweet Nothing er et postpunk-band fra Oslo. Bandet henter innstillingen sin fra punken og riffene fra rocken, noe som gir en rå liveopplevelse. De inspireres av band som The Fall, Gang of Four, PJ Harvey & Savages.
Musikk: http://www.soundcloud.com/sweetnothingband

23:00 DJ

Torsdag 10.august
21:00 - 21:45 PHILIP LAUNING - Singer/songwriter Launing inviterer til sitt musikalske mikrokosmos, med tekster der spørsmål er vel så viktig som svar. Han har med seg to venner som tilsammen utgjør en power trio hvor de lever skikkelig poprock med innslag av ett par rolige nummere. 

22:00 - 22:45 - Konger og Keisere - Konger og Keisere er en power-trio fra Drammen som spiller ordentlig god Rock n' Roll med dype røtter i den gode gamle norske rocken, noe som representeres godt I måten de trakterer sine respektive instrumenter på. 
Med elementer som funk, blues og prog ispedd tunge riff og fengende linjer leverer Konger og Keisere en sjelden kombinasjon av stilarter med språk og historier justert for et norskt miljø. Med velskrevne tekster som inneholder skildringer av følelser, mørke episke historier eller en hyllest til dama som stakk, serverer Konger og Keisere alltid et show preget av skyhøy energi og genuin spilleglede. 
Musikk:https://open.spotify.com/album/5WdUjLCeX8RhHz4q8lA49z

23:00 DJ

Fredag 11.august
21:00 - 21:45 2nd Class People - er ett Oslo-basert alternativ-rock band. Bandet ble etablert i 2008 og består av Sondre Storli, Sigurd Kristoffersen, Dennis Olsen og Isak Holtet. Musikken deres er inspirert av 60- og 70talls rock og inneholder elementer fra shoegaze, funk, jazz og psykedelisk rock. Bandet har utviklet seg til å bli et samspilt band med ett energisk liveshow. 2nd Class People er et band det er verdt å få med seg!

22:00 - 23:00 Frogner Afrobeat - Med groovy trommer, frekk blåserekke, funky gitar og elegante tangenter tilbyr Frogner Afrobeat dansemusikk til enhver anledning! Dette er en type partymusikk tar deg "back to the roots" og fokuserer utelukkende på rytme og atmosfære!

Lørdag 12.august
21:00 - 21:45 Herr pedersen - spiller indie-rock-pop. I 2016 ga de ut plata 10% Magi på FAJo Music records, til rosende omtaler. September i år gir de ut sin andre plate, Mellom linjene. Bandet har også gitt ut to singler, Muse, og Ser Deg Ikke.

22:00 - 22:45 Indiana's Loss - Indiana's Loss er en gruppe dannet av Mahtab Afrikan (20) og Beathe Leren (20). Jentene skriver tekst sammen og musikken blir komponert av Mahtab. Indiana's Loss har et stort fokus innenfor sjangerblanding. Jentene har kombinert sjangere og stiler de liker, i tillegg til å kombinere old school musikk med nytenking. Indiana's Loss tar sin inspirasjon fra 50-60 tallets ikoner.

23:00 DJ

Søndag 13.august
Søndagsjam med Shady Collective

CC: Gratis
ID: 20-år
Velkommen.