Kl 20:30 - 21:15
Den skånska vispunkaren Rick Titrö vet att låtar mår bäst av att få komma ut och luftas. Därför hänger han gärna gitarren på ryggen och munspelen i väskan och flänger runt som en skottspole till varje vägkrök han får tillfälle att besöka. De senaste åren har det hunnit bli upp till 100 spelningar om året, främst mellan Malmö och Kiruna men det har även blivit några svängar över till Finland, Danmark och Norge.

Ricks flesta spelningar sker akustiskt men har man tur kan man ibland få se honom med en ensam elgitarr eller med sitt löst sammansatta kompband Kärleksministeriet.
Sommaren 2014 släppte han sitt officiella debutalbum ”Serenader längs Ensamhetens Boulevard” (eget släpp) och nu är han i full färd med att repa in nästa platta ”Laglös” samtidigt som han håller på att skriva låtar till ännu ett album

21:30 – 22:15
Bandet Where's my Wallet? består av en vennegjeng fra Nesodden som elsker å spille musikk.
Bandet har bare holdt på et halvt år, men har allerede spilt på Fletta kunstmagasin sin lanseringsfest og to ganger på John Dee med Emergenza festivalen. De er akkurat nå i kontakt med Uhørt for å få arrangert dere første ordentlige konsert, og også Kom og Bli i høst. 

De spiller noe de selv kaller souljazzindiefunkpunk, og
består av Sindre Fagerland (trommer), Tore Paulsen (Bass) og
Kjetil Skaro (Gitar & Vokal).

Musikk:
https://open.spotify.com/track/30CWTi0EZqNxKTd8O52YAy 

CC: Gratis
ID: 20-år