Café Sør sine flinke bartendere har hatt en travel vår. De har mikset, ristet og blandet. Ordnet hjemmelagde siruper, funnet frem råvarer og diverse sterkere væsker... Nå er den endelig klar: Vår nye Barmeny!

Dere kommer finne en god blandning av friske cocktails med smaker som hører sommeren til, twister på våre klassiske favoritter og selvfølgelig en god del tropiske influenser med ferske frukter á la Café Sør.

En av våre favoritter bak platespillerne, DJ Anders Lyngen ♥ styrer musikken og dere kan forvente en hel del old school soul, funk og hiphop, med andre ord topp stemning.

Vi på Café Sør gleder oss helt sinnsykt mye og håper at mange fine gjester og venner, har lyst til å henge med oss og nyte søte og syrlige forfriskninger denne torsdagskveld i Mai!

CC: Gratis!
Aldersgrense: 20 år