I desember er det klart for et nytt Musikk på Sør!
Vi har en fantastisk line up og håper du kommer, alle våre konserter har gratis inngang, ID: 20-år

Onsdag 6.desember
21:00 - 21: 45 Tusen Takk
Tusen Takk ble startet høsten 2013, av låtskriver og produsent Unn Lange Buer( Alion, You Wish). I studio og på scenen har hun med seg Sigurd Ytre-Arne (Wauwatosa, Leaveme), Espen Skretteberg (Acres Wild) og Emil Kraugerud (Dingus)

Tusen Takk lager følelsesladd og organisk musikk med norsk tekst og elektroniske elementer. Ærlig skildring av vold, mobbing og den moderne tids ensomhet går igjen som noen av temaene. 
Med sin nakne vokal, balansert av et fascinerende lydbilde bidrar Tusen Takk med en særegen og bunnsolid musikkopplevelse innenfor norsk alternativ pop. Tusen Takk slapp sin første singel "Tommel Opp» i november 2015 sammen med en video, som ble anbefalt på P3s Videorama.

Tusen Takk sin første EP "Lakrisbåter" ble utgitt i 2016 med tilhørende musikkvideoer, og ble varmt mottatt med gode anmeldelser. Denne høsten vil det i anledning turnèen slippes singler fra det kommende albumet som har releasedato vår 2018.
Musikk:
https://open.spotify.com/artist/0BXO9Mxgmk4cY7vDgvPAfu

22:00 - 22:45 Mowlith
Musikken til Mowlith kan karakteriseres som moderne indie-pop, og blander elementer av elektronika, progressiv rock og fusion-jazz på en smakfull og innovativ måte. Mowlith, med hadelendingen og tidligere elev av Anne-Marie Giørtz, Benedicte Edvardsen (Ayvn) i spiss, beveger seg i samme musikalske sfære som amerikanske Haerts og skotske Chvrches, med påvirkning av et bredt spekter av artister og band, som blant andre Emilie Nicolas, Massive Attack og Snarky Puppy. Tom Ian Klungland (Animator, Sworn) , Andreas Fammé (The Feelgood Orchestra, City in Stripes), Øyvind Eliassen ( The Feelgood Orchestra, Solo Diarra Band), og Oskar Holldorff ( Per Øystein Sørensen, Dim Gray, Ayvn) utgjør resten av det fremadstormende bandet.

16. november 2016 slapp Mowlith sitt debutalbum Until our feet no longer touch the ground, etter flere suksessfulle singler i løpet av det året. Første singel Generation Z har godt over 10000 avspillinger på Spotify, og både andre og tredje singelen Surrender og Cloud har fått mye oppmerksomhet. Cloud har blitt anbefalt av Urørt, og låter fra albumet har fått spilletid på studentradio i Oslo, og er blitt listet på Spotify. Bandet har akkurat vært i studio, og kommer med nye låtslipp våren 2018.
Musikk:
Bandcamp: https://mowlith.bandcamp.com/releases


Torsdag 7.desember
Wine 4 me med Keskya

Fredag 8.desember
21:00 - 21:45 Vilde Bakken
Da Vilde møtte Bjørn-Even skjedde det noe magisk. Det var som om pianospillet hans ble til ord på den korte veien mellom fingrene hans og ørene hennes. Et samarbeid ble uunngåelig. Nå kan du høre resultatet: et knippe unikt nydelige låter som varmer fra innsiden og ut. Tom Waits, Norah Jones og Dolly Parton er naturlige referanser. På trommer har de med seg Knærten Simonsen, og på kontrabass Martin Morland. Demolåta deres «Easy» som ligger ute på Soundcloud og Urørt har blitt plukket ut til å brukes i sesong 3 av tv-serien Unge Lovende. 

22:00 - 22:45 The New Oreleans Collective (NOC)
The New Orleans Collective er en septett med mye trøkk og scenesjarm, som spiller musikk med røtter til klare røtter til New Orleans. Musikken er i høy grad lytte- og dansevennlig og det er vanskelig å holde foten og smilet tilbake når NOC er på scenen. 
Det nærmer seg jul og kanskje kommer det både julemusikk og gjesteopptredener!!

Lørdag 9.desember
21:00 - 21:45 Norström
Norström er fire gutter fra fire forskjellige hjørner i verden som samlet seg i Oslo. Musikken smelter sammen en eklektisk miks av funky indie-rock med et hint av soul.

22:00 - 22:45 Younes Kahlif
Liker du funk, soul eller jazz? Da er Younes Khalif & Khalifatet bandet for deg med sitt sjellfulle lyrikk og groovy lydbilde, 
bandet består av syv ekstentriske musikere ,med en svært så ulik musikalsk bakgrunn som gjør bandet til en kuriositet på den norske musikkscenen.

Søndag 10.desember
Søndagsjam med Shady Collective

Velkommen.