Endelig er det klart for en ny Minifestival på Cafe Sør!
Vi har et fantastisk program og gleder oss veldig til å dele dette med dere! Endelig er det varmt og MUSIKKFEST og vårfestivalen spinner seg rundt dette. 

Fredag 3. juni:
Kl 20: 00 - 20:30 Elly
Kl 21:00- 21:30 Peter Estdahl
Kl 22:00-22:30 SGROW
DJ fra kl 23

 

SGROW

Vokalist Vilde Nupen og elektronikk-musiker Kristoffer Lislegaard utgjør duoen sgrow, og er med sin eksperimentelle elektroniske musikk et nytt og spennende tilskudd til Norges elektronikascene. Sgrows lydunivers skapes av prosesserte gitarer, synther, trommemaskiner, eksperimentelle lydopptak og samples.

I et musikalsk landskap som gjerne blir forbundet med maskinell kulde, klarer sgrow å spre menneskelig varme. Duoen er ikke redd for å bryte sjangergrenser, og befinner seg i skjæringspunktet mellom popmusikk, klubbmusikk og kunstmusikk.

http://sgrow.no

http://facebook.com/sgrowmusic/

http://youtube.com/sgrowmusic

 

Peter Estdahl debuterte i 2012 under navet Kid Exodus og nådde nasjonal suksess med radiosingelen Brother. Etter to års turnéring med EP’n Northern Lights (Sony Music Norway) og som medlem i Casa Murilo, la låtskriveren og multiinstrumentalisten ned Kid Exodus for å gjenfinne sitt musikalske utgangspunkt, singer/songwriting og kassegitar. Siden har det musikalske uttrykket videreutviklet seg til til en akustisk/elektronisk/songwriter/pop-hybrid, og stiller seg i rekken av moderne popartister som Sufjan Stevens, Blood Orange og Bon Iver, som både ønsker å fenge og utfordre våre soniske normer. 

Estdahls soloprosjekt tar med seg popteftet fra Kid Exodus’ lydveg, men drar det i en retning som er mye nærmere, mer quirky og eksperimentelt.

https://www.facebook.com/peterestdahlofficial/timeline

Elly

Ellys vokale- og musikalske landskap er tidløst, varmt og dynamisk. Stemmen karakteriseres som en ”one of a kind”, en lyd som er både original, empatisk og lite jålete.  De dynamiske dimensjonene iboende musikken tas fra en rytmisk edge som er både "cool" og behersket til salighetens lune hi. I tillegg avleverer Elly budskapet sitt gjennom en tekstlig utforming som er svært gjennomarbeidet. Tilstedeværelse, kjærlighet og savn,  fredfullhet og harmoni, visjoner og drømmer, er noe av det Elly synger om i sine tekster.  


ID: 20 år
CC: Gratis inngang alle dager
Velkommen!