Endelig er det klart for en ny Minifestival på Cafe Sør!
Vi har et fantastisk program og gleder oss veldig til å dele dette med dere! Endelig er det varmt og MUSIKKFEST og vårfestivalen spinner seg rundt dette. 

Torsdag 2. juni:
Kl 20: 00 - 20:40 KRAST akustisk
Kl 21:00- 21:30 The Dry Spell
Kl 22:00-22:30 Monalia
DJ AD fra kl 23
 

Monalia ble startet av Terje Halmrast i Oslo høsten 2008, sterkt inspirert av hans barndomsparadis i Rjukanfjellene i Telemark. Monalia handler om lengsel; om det å drømme seg bort fra hverdagslivets mange bekymringer, forventninger og skuffelser, til en indre verden, der storheten, freden og råskapen fra naturen males sakte frem i låtene.

Halmrast har hentet mye av sin musikalske inspirasjon fra to ulike strømninger innen musikken: 60-tallets populærmusikk, med sine melodiøse, fengende og utadvendte harmonier, og den britiske undergrunnsscenen på 80- og 90-tallet, med sitt svevende, psykedeliske og innadvendte lydbilde.

Etter fem år i musikalsk isolasjon, tok han endelig skrittet over i studio høsten 2013, og startet den meget tidkrevende innspillingen av debut EP'n, sammen med Morten Øby (The Lionheart Brothers) i Taakeheimen studio.

Våren 2015 gav han ut singelen, "My Little Lies" på det norske selskapet, Ghost Town. Låta ble spilt både på NRK P3 og P13, og lista på tysk radio. Den fikk også gode anmeldelser i internasjonale musikkblogger. 

Debut EP'n, som kommer ut fredag 13. mai på det norske selskapet Ghost Town, har fått det meget passende navnet, "Waited All Too Long. 

 

"The Dry Spell er et nylig oppstartet Oslobasert band og kjærlighetsbarnet til den Amerikansk-Britiske rocken som dominerte på 70-tallet. Musikken reflekterer en varm sommerdag i California eller en biltur langs Route 66.»

KRAST

Krast spiller låter fra den nye plata "Verdenshemmelighet" i akustisk drakt skreddersydd for intim nedtonet setting på Cafe Sør. 

26. februar slapp vakre og energiske Krast sitt debutalbum “Verdenshemmelighet”. Med over 100 spilte konserter har de etablert seg som et drivende og mektig liveband. Etter flere sterke EPer og singel-utgivelser er endeling plata her. Og her har de virkelig lagt ned sjela si. Alt det beste med Krast finner man på denne utgivelsen; gode norske tekster som går i dybden, energisk fremført med dynamisk råskap. “Verdenshemmelighet” er innspilt i Propeller Music Division. Alle låter forsterkes med ærlige og massive tekster skrevet av pianist Anne Linn V. Schärer. Sammen med produsent Hans Andreas Horntveth Jahnsen viser Krast at de ikke er redd for variasjon og musikalsk bredde. Nord-Østerdalsbandet leverer et låtmateriale som er modent, sterkt og røft.

 

Sjekk ut "Dype Trekk" her: 

https://www.youtube.com/watch?v=lelqRcLivoc

 

Lytt på "Verdenshemmelighet" her: 

Platekompaniet: https://goo.gl/Gccg6p

Itunes: https://goo.gl/wlJu8E

Spotify: https://goo.gl/RXL5LJ

Tidal: http://goo.gl/57XCs1

 

ID: 20 år
CC: Gratis inngang
Velkommen!