Det føles kanskje som at forrige SuperQuiz var i går. Det var den kanskje, men nå har det seg slik at Dronninga elsker å feire. Så når personligheten bak kongeligheten fyller år, så kaster vi de få hemningene som er igjen, og arrangerer tidenes bursdagsquiz.

Tema for kvelden er bokstaven S, som i Sarah(personligheten bak kongligheten), og en kan forvente spørsmål i alle ender av skalaen. Det er nok en viss sjanse for at det blir mye sprit og Spice Girls, men vi vet jo at dronninga også har en forkjælighet for storfe, sex og salsa, så det vil nok være noe for de fleste menneskehjerner.

På denne fantastiske bursdagsfesten så har Queen Ivarna med seg assistenten sin SuperSnellaSilverSara og DJ DAVE som har lovet å spille all den beste musikken bokstaven S har å by på. Det er også allerede 1700 spenn i potten, så vinnerlaget har gode muligheter til å spe på bursdagsgaven de allerede har kjøpt til Dronninga ganske godt.

CC: 20,- pr pers, maks 4 per lag.
ID: 20
Når: 1930, påmelding fra 1900. Mandag 14.mars.

La oss feire personligheten bak kongligheten uten sidestykke!!! Fernet til Dronninga og kake til folket! Vi gleder oss til å se dere!! Sa vi at det blir haraball?