Det er straks klart for en ny minifestival på Cafè Sør. Musikk på Sør - Høst. Vi har booket et spennende og bra program, håper du tar turen.
CC: Gratis, ID: 20-år

Onsdag 4.November
20:00-20:45 The Holy Mountain duo
The Holy Mountain er en utopisk duo som klanglig drømmer over verdensrommets evighet, det isolerte mennesket og psykoaktive padder i California. Med en helt ny kommende plate, «Toad of Light», presenterer duoen en drømmetilstand hvor akkordeon med loop-pedal, synthesizer og trommer blir til noe fengende, noe kontemplativt. Verket er fordelt i fire kapitler og spilles med en psykedelisk kortversjon av den legendariske filmen 2001: A Space Odyssey(1968). Duoen representerer et evig savn til 80-tallet, sterkt inspirert av filmestetikk fra Kubrick, Carpenter og Reggio/Glass og samtidig utforsker hvilke spørsmål en visuell klangverdenen kan formidle. 
hvorfor er vi her?
Nylig har duoen debutert som filmkomponister til filmen «FINITE» som slippes til jul på Nrk sine nettsider og soundtrack på Spotify. Tidligere har de gitt ut debutplate i 2013, som kom i 200 eksemplarer.

21:00-22:45 Jæger
JÆGER, alias Anna Jæger, er en indie-elektronisk-pop sangerinne. Med seg på scenen har hun den fantastiske Håkon Vadet på gitar og den energiske Patrick M. Granstrøm på trommer. Begge er kjent fra bandet Marble Pools.
Som artist har JÆGER blitt beskrevet som en liten jente med en stor stemme. Hun startet med musikk da hun var bare 11 år. Når hun står på scenen er hun uredd og byr på seg selv. Hun vokste opp i Canada og Usa og henter mange insiprasjoner derfra. Noen av de artistene som inspirerer henne mest er Robyn, Led Zeppelin, Jack Garratt, Lily Allen, Lo-Fang og Oh Land.

SoundCloud: https://m.soundcloud.com/user-66772382/cant-help-it
----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Torsdag 3.November
20:00-20:45 Herr pedersen
Herr Pedersen spiller indierock på norsk. Låtene er melodiøse, stemningsfulle og rytmiske. Dynamikk og nerve er to viktige stikkord. Debutplata 10% Magi kom ut tidligere i år, og den finner du bl.a på Spotify: https://open.spotify.com/artist/2VeGv4NwSZDwjRUT0pYcHw


21:00-21:45 Samuel Askjer
Samuel Askjer spiller middels til intens singer/songwriter musikk med nakent lydlandskap av typen Glen Hansard, The Tallest Man On Earth og Bob Dylan. Han slapp i fjor ut debut EP'n Cambrian Demise der tittelsporet ble brukt i serien unge lovende som gikk på NRK. Kommer snart med ny singel 'Learn To Relieve' som i disse dager finpusses.
----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Fredag 4.November
20:00-20:45 Dead Poets
Poetisk folk, prog rock. Akustisk og melodisk selvfølgelig.
Gitar, percussion og 2 vokaler
Vakre melodier basert på verdens beste dikt. 

FB: https://www.facebook.com/autumnwhispersmusic/

21:00- 21:45 HUMA LUMA
Er et norsk indie-band som det siste året har bygget seg et godt rykte som liveband. Deres ettertenksomme og melodiøse stil treffer en rett i hjertet uten intellektuelle vridninger eller unødvendige utskeielser på veien dit. Bandet består av Karoline Stenberg Henriksen, Levi André Sandberg, Thor Murtnes, Anders Jamissen og Benjamin Rø Haavelsrud.
----------------------------------------------------------------------------------------------


Lørdag 5.November
20:00- 20:45 Sondre Mæland Trio
Spiller innbydende jazz som er inspirert av både norsk folkemusikk,
sør-amerikansk- og afrikansk musikk. Musikerne har hver for seg hvert med på alt i fra afrikanske prosjekter til klassiske ensembler og summen av dette kan høres denne lørdagen på Café Sør.
Besetning:
Sondre Mæland - Bass, vokal
Bård Berg - Trommer, perkusjon, vokal
Audun Reknes - Piano, synth, vokal

21:00- 21:45 King Milo Music
King Milo er en artist fra Senegal bor nå i Oslo. Han er vokalist, skriver sanger og musikk. Hans musikk er afrikansk inspirert med en international mix. Denne konserten med King Milo og gitar, blir en fin akustisk aften med sjel
----------------------------------------------------------------------------------------------

 

Søndag 6. November
Sunday World i samarbeid med Samspill International Music Network & Søndagsjam med Susie K
Susie K er en Oslobasert blues/soul vokalist fra Hvaler. Hun slapp sin første singel i 2016, som samtidig markerte starten på hennes karriere som soloartist. Hun er også medlem i Solo Diarra Band, hvor hennes bakgrunn som pop/blues sanger er en viktig del av bandets uttrykk: fusjonen mellom det afrikanske og mer kommersielle musikkuttrykk. Susie Ks personlige uttrykk beveger seg naturlig nok i spennet mellom pop/blues, iblandet sterke elementer hentet fra afrikansk musikk. Hun er kjent for sin innlevelse og evne til å tolke sangene, og publikum blir gang på gang imponert over hennes kraftige og uttrykksfulle stemme.

Søndagsjam med Shady Collective