Elona Planman älskar att spela musik, och det märks. Med sina starka texter,egna uttryck och sällsynta scennärvaro gör hon stor succé på scener i hela norden. 2014 släpptes EP´n ”Robotar” digitalt, genom skivbolaget “Teigene Kultur” i Norge. 27 Juni 2015 släpptes fullängdaren debutalbumet “Drömtåget” genom samma bolag. Detta firades med en storslagen “release gala” i Köpenhamn. Sedan dess har hon turnérat konstant. På rälsarna mellan Sverige, Norge och Danmark finner ni ständigt Elona Planman med gitarr och munspel i bagaget, Elona tror på sagorna, konsten och musikens kraft att förändra världen! 2016 blev hon nominerad till ”Årets Nykomling” på Folk och Världsmusikgalan i Västerås.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=4433&artikel=6529617

 

Shady Collective står for kveldens Søndagsjam.

Velkommen.

CC: Gratis, ID: 20-år