Bipolar Superstar med gjester

I anledning at oktober er måneden med Verdensdagen for psykisk helse inviterer jeg, Bipolar Superstar AKA Stig Mass Andersen, til en kveld med fine folk på Cafe Sør.

To artister,kunnskapsrike folk med kjappe replikker, og en kunstner på scenen.
Det er i korte trekk hva denne kvelden byr på.

Uttrykket "mental helse" høres ut som en litt slapp fis sa en fyr jeg møtte engang.Og det er lett at vi som vil prate om psykisk helse blir han slitsommme fyren på fest som ingen har bedt om råd. Hvordan skal vi bruke et språk som gjør at vi unngår det? - Tiger Garté, forlagssjef og forfatter, og Adrian Lorentsson, kommunikasjonssjef i Mental Helse, tar en prat om det, og om årets verdensdagstema "Når livet forandrer seg."

I tillegg vil vinneren fra "Live Arts" noen dager før, stå på scenen mens arrangementet pågår, for å male et maleri inspirert av det som skjer.

Musikken:
Bård Andersson tar med seg gitaren og spiller et halvtimes sett.
Han er låtskriver og musiker. Med rockebandet Barbarian Twins har han gitt ut to plater: "Won't Bow Down" (2009, D & M Records, US) og "House Of Ill Fame" (2012, Rapid Records, Norge). Med disse platene har han og bandet turnert USA, og Europa to ganger. Nå stiller han solo.

Bipolar Superstar er en roman og et band, men også alter egoet til forfatter og musiker Stig Mass Andersen. Han er vanligvis frontfigur i bandet som spiller norsk rock med sterke tekster. Musikken varierer mellom det forsiktige og utagerende, det stormannsgale og det nære. 
Denne gangen fremføres dette i singer/songwriter-drakt.

ID: 20-år
Cc: Gratis