Klassisk soul - Klassisk funk - Klassiske drinker i baren!

DJ AD er Adrien A. Wilkins fra Oslo. Når han ikke er programleder på radiOrakel tar han gjerne festen fra radiobølgene ned bak miksebordene i hovedstaden. Hver torsdag vil han spille velkjente klassikere og bortgjemte perler i sjangrene funk, soul, disco og jazz.

Hver uke kan du få pirret appetitten med soulmagasinet Soulmate På Radiorakel før vi fordyper oss i forskjellige tema innenfor soulmusikkens rike univers.

Fordommer og hat har krevd mange offere gjennom tidene. Ikke har bare mennesker måttet bøte med livet på grunn av andres uvitenhet, men vi har gått glipp av en ukjent og uvurderlig mengde kunst. Vi kommer ikke til å vite hvor mange stykker av Oscar Wilde, punkperler av The Gits eller soul-hits av Arthur Conley vi har mistet på grunn av sexisme og homofobi, men denne torsdagen skal vi i det minste feire de vi har ved å vie kvelden til skeive artister som Lesley Gore, Dusty Springfield og mange andre! Vi lover glitter.

Vi danses!