Cafe Sør inviterer Oslo til å være med på konfekt-konseptet ARENA!

En intim og koselig scene midt i Oslo sentrum. Vi tillater alle uttrykksformer såfremt de kan gjøre seg på en scene med enkelt lyd og lys-oppsett. Vi kjører Arena hver tredje onsdag i måneden og neste gang er nå den 17. Juni! Etter konsertene har vi også Dj hvor vi varierer fra gang til gang.
Program for Onsdag 17. Juni:
1. Sam&Drummer:
2. Kristian Fabrizio:
3. Rahsin, Black Jon, /RuffNSoft:
4. Rya:

Og til slutt Dj Anders som spiller spisse afrikanske beats.
Opptre alene eller som et band, erfaren eller ny. Vi gir dere muligheten til å bruke scenen vår for en fin kreativ sammenkomst! Det er et fordoms- og konkuransefritt miljø og vi alle er ute etter god stemning!

Det er plass til fem ulike opptredener hver gang og neste blir 15 Juli. Er du/dere interessert i å delta neste gang, ta kontakt her på facebook eller send en e-post til arena@cafesor.no !