Cafe Sør inviterer Oslo-folket til å være med på konfekt-konseptet ARENA!

En intim og koselig scene midt i Oslo sentrum. Vi tillater alle uttrykksformer såfremt de kan gjøre seg på en scene med enkelt lyd og lys-oppsett. Vi kjører Arena hver tredje onsdag i måneden og neste gang er 15. APRIL!

Opptre alene eller som et band, erfaren eller ny. Vi gir dere muligheten til å bruke scenen vår for en fin kreativ sammenkomst! Det er et fordoms- og konkuransefritt miljø og vi alle er ute etter god stemning!

Det er plass til fem ulike opptredener hver gang og nå den 15. APRIL har vi TO som er klare. Er du/dere interessert, ta kontakt her på facebook eller send en e-post til arena@cafesor.no !

Kveldens program:
Starter klokken 19.00

1: WVD3
En ny rapper-sjel fra Oslo, med inspirasjon fra ingenting og alt. Tanker blir skrevet ned og spyttet på scenen.

2: PIKEKYSS
Et gitardrevet indieband med en litt skranglende pop-sound. Fengende melodier og dansbare rytmer blandet med et både søtt og tøft uttrykk utgjør bandet. De har spilt siden starten av året, men har på den korte tiden kommet videre i UKM, og varmet opp for Slutface på Mono.

VIDEOSNUTT fra Mono: https://vimeo.com/122811673
3: ANDY?
4: DEG?