Anthony Chase er en DJ og produsent fra Norges flotteste by, Bergen. Han er kanskje mest kjent gjennom hans house prosjekt med J Nabo. Sammen med hans produksjons-kollega, har Anthony fått kjennskap i Norges uteliv gjennom sine house remixer av Lars Vaular, Sondre Lerche, John Olav Nilsen & Gjengen, A-laget, Miss Tati, Jonas V, Petter Beyer & Boney M. Med sin eklektisk og kreativ måte å blande norske pop\rock\hiphop vokalister med svingende og pumpende house rytmer har disse to fått dansegulvene over hele landet til å riste av festglade folk.

Blant annet har Anthony vunnet «Movida Corona DJ Competition» i Bergen ifjor og er stadig etterspurt både i Norge og utlandet. I tillegg er Anthony Chase også en gjeste dj på Dirty smart begivenhet som finner sted i Ibiza hver sommer.

 

Warm-up fpr kvelden er Anthonys gode venn Morten Vee.