Jørgen Haugli Johansen, bedre kjent under alias "Haugli", er en norsk house/techno og elektronika produsent og DJ basert i Oslo. I 2013 åpnet han Solar Music Festival Norway på hovedscenen og senere samme år, leverte et avslutningsett på Sommerøya Elektronika Festival.

Haugli's diskografi kan karakteriseres som dypt, emosjonelt og drivende. Sent 2013 ble hans første EP på Stonebridge's label "Stoney Boy Music" utgitt, etter Stonebridge (mannen bak klassikeren "Show Me Love") hørte noen av hans låter på besøk i Oslo. 2014 la han ut remix av Røyksopps "What else is there" og Bibio's "Lover's Carvings" til gratis nedlastning på soundcloud, der han har fått knallgod respons og support fra DJ's og lyttere i både Norge og utlandet. I tillegg ble også låten "All Night Long" utgitt på annerkjente 'Great Stuff Recordings' (Pleasurekraft, Umek, Patrick Topping, Alan Fitzpatrick, Format B).